Întrebări frecvente

Organismul uman retine urme de toxine, lasate de consumul anumitor substante. Aceste substante pot fi prezente mult timp in organism, cum ar fi sangele, urina, transpiratia si fluidele salivare.

Toxinele reziduale din saliva pot da un test pozitiv, considerat a fi fals pozitiv deoarece toxinele reziduale sunt detectate fara a avea acest efect narcotic minor. Un fals pozitiv poate avea consecinte dezastruoase pentru multe persoane. Chiar si dupa o noapte intreaga de odihna si simtindu-te perfect pentru a conduce un vehicul, transpiratia si saliva pot da teste de droguri pozitive.

Kleaner este un nou agent de curatare a toxinelor din saliva si transpiratie, care indeparteaza urmele oricarei substante din saliva si de pe piele. Este eficient timp de o ora in saliva si 4 pana la 5 ore pe piele.

Incercat, testat si dovedit in intreaga lume

Mai multe teste au aratat performanta imediata si eficienta a produsului Kleaner ca mascare a toxinelor. In plus, acest produs nu incorporeaza aditivi chimici, conservanti sau parfumuri si nu este periculos daca este administrat oral. Are un gust foarte amar, acest inconvenient este normal, serveste si pentru a sti daca produsul a impregnat cu succes toata gura.

Este Kleaner eficient sau nu functioneaza?

Pentru a fi 100% eficient, Kleaner trebuie folosit conform indicatiilor producatorului. Atentia trebuie acordata cantitatii potrivite de picaturi sau pufuri de pulverizare, cat si timpului maxim recomandat. Cu toate acestea, brandul garanteaza 100% succes atata timp cat recomandarile sale sunt respectate.

Rapid si usor de folosit

Pentru cavitatea bucala: 5-6ml ( 25 de pufuri) Kleaner, se clateste bine si apoi se scuipa.

Pentru piele: 6-10ml pe un servetel, panza uscata sau se aplica direct pe piele sau maini. Se recomanda pentru fata, maini, gat.

Cat dureaza efectul Kleaner?

Cand este folosit pe cale orala, trebuie calculat ca trebuie luat cu aproximativ o jumatate de ora inainte de a lua masina, iar efectul Kleaner-ului poate dura aproximativ 1 ora.

Atunci cand se utilizeaza pe piele, se recomanda aplicarea Kleaner cu 1 ora inainte, deoarece efectul sau in acest caz se prelungeste pana la 4 sau 5 ore de la administrare.

Intrebari frecvente despre Kleaner

Este legal sa folosesti acest produs? Este total legal pentru ca nu are in compozitie nicio substanta interzisa.

Produsul poate fi inghitit sau trebuie scuipat dupa clatire? Il poti bea fara probleme, nu contine componente daunatoare. Dupa ce ai efectuat corect clatirea, Kleaner-ul si-a facut deja treaba.

Pot fi testat pozitiv pentru alcool din cauza continutului Kleaner? Poti sa mananci sau sa bei intre luarea Kleaner si test? Pot fi prezente urme de alcool daca ingerezi produsul. Recomandam sa nu bei si sa nu ingerezi nimic in acest timp pentru a nu interfera cu functionarea produsului, este mai bine sa previi.

 

Cât timp sunt garantate produsele?


Produsele noastre sunt garantate timp de un an, conform termenilor și condițiilor noastre. Orice produs defect va fi înlocuit fără costuri suplimentare.

Am nevoie de o factură pentru compania mea, cum pot obține una?

Nicio problemă, doar introduceți numele companiei dvs. când plătiți. Vă vom trimite o factură pe hârtie împreună cu livrarea dvs., iar o copie electronică vă va fi trimisă prin e-mail.

Unde puteți găsi instrucțiuni de utilizare?

Instrucțiunile de utilizare vor fi trimise odată cu livrarea dvs. și sunt disponibile și pe pagina produsului de pe site-ul nostru.

Cum obțin o rambursare?

Puteți obține o rambursare în următoarele condiții:

Aveți nevoie de o dovadă de achiziție KLEANER
O fotocopie a unui certificat de testare a salivare pozitivă sau o fotocopie a suspendării sau retragerii licenței.
Se aplică și următoarele condiții:

Rambursările se fac la metoda de plată utilizată pentru achiziția inițială.
Solicitările de rambursare trebuie făcute în scris și în termenul de garanție de la data achiziției.


Cât va dura livrarea?

Livrarea standard de către Packeta este de 48h de ore de la livrare. În mod normal, vă livrăm comanda în aceeași zi sau cel mai târziu a doua zi. De asemenea, puteți alege livrarea în 24 de ore prin DHL.

Nu găsesc întrebarea mea în listă, ce pot face?

Vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@kleaner.ro și vă vom răspunde în 24 de ore.