Livrare si retur

Livrare si retur

Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Ca sa intelegeti mai usor procesul de livrare va vom explica cat se poate de simplu:

In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, vom face tot posibilul sa o trimitem catre dvs. in acceasi zi, dar principalul factor este ora plasarii comenzii. Daca plasati comanda pana in intervalul orar 14:00-14:30 coletul va pleca spre dvs. in aceeasi zi si este o probabilitate de 90% sa fie livrat in termen de doar 24 de ore. Dupa expedierea coletului de catre noi, veti primi un mail de confirmare in care veti regasi si numarul de awb al coletului dvs. Numarul de awb il puteti verifica pe site-ul BOOKURIER afland statusul comenzii.

In ziua livrarii coletului veti primi un sms de confirmare pentru incercarea de livrare a coletului de catre Bookurier sau partenerii acestora.

In cazul in care datele de livrare ( nume, adresa, numar de telefon ) sunt incorecte va rugam contactati-ne pe adresa noastra de mail : contact@kleaner.ro sau la numarul de telefon 0784645982 pentru a remedia orice fel de problema.